čtvrtek 27. února 2014

Samolepky na zeď kočky

Máte hezký byt, pokoj, ale rádi inovujete? Rádi měníte staré za nové, modernější nebo jen nechcete mít pořád stejné obrázky na zdi? Chcete tam mít něco, co Vás nadchne? My Vám nabízíme samolepky na zeď kočky, z kterých budete určitě nadšeni.
Všichni určitě známe samolepky, ale se samolepící dekorací na zeď kočky se možná setkáváte poprvé. Už jen z toho důvodu byste se o ně měli mnohem více zajímat. Jít s dobou a mít byt podle nejnovějších trendů. Váš byt tak bude plnit tu nejdůležitější funkci. Dodá svým obyvatelům pocit bezpečí a příjemných pocitů, neboť si vše užijete do nejmenších detailů.
Aplikace samolepky je jednoduchá. Po vyjmutí z obalu ji nalepíte na vybrané suché, čisté a odmaštěné místo. Pokud se Vám samolepka přestane líbit, jednoduše ji opět sloupnete. Velkou výhodou je to, že tyto samolepky nepoškodí povrch, na který jsou nalepeny. Můžete je tak odstranit bez jakýchkoliv následků nebo je snadno vyměnit za nové. V nabídce jsou různě veliké i různě složité motivy.
Výběr místa závisí jen na vás, ale některá omezení samozřejmě existují. Měli byste se vyvarovat lepení na místa, kde je zvýšená teplota (krby, topení, trouba, …) a kde hrozí poškození samolepky kočky od mastnoty a chemických prostředků. Dále se samolepky nesmí aplikovat na mokré, zaprášené a mastné zdi.
Samolepky na zeď kočky z vinylu vypadají na zdi lépe a přirozeněji, často jako malba, avšak je třeba připravit se na to, že jejich pořízení bude znamenat vyšší investici.
Máte pocit, že Váš dům nebo byt je velmi ponurý? Chtěli byste rozveselit svoji ložnici nebo obývací pokoj? Chcete svému dítěti vyrobit krásný dětský pokojíček, s útulnými stěnami? Tak to pro Vás asi něco máme. Jedná se o velmi oblíbenou, moderní a relativně novou bytovou dekoraci.

Samolepky na zeď kočky

2 komentáře: