čtvrtek 27. února 2014

Samolepky na zeď

Samolepky na zeď jsou vyrobeny z vinylového materiálu a vyrábějí se v různých barevných odstínech. Na zeď nebo vámi vybraný povrch aplikujete samolepky na zeď snadno sami, jen u velkých motivů je doporučováno nalepovat motiv ve dvou lidech.
Neopomenutelnou výhodou samolepky na zeď je její cena, která je obecně považována za nízkou. Samozřejmě záleží na konkrétní samolepce, jejím designu, velikosti a dalších vlastnostech.
Samolepky na zeď jsou trendem, který dnes využívají i mnozí bytoví architekti. Může si je však pořídit úplně každý.
Jedná se o krásnou, moderní dekoraci, kterou jednoduše aplikujete a to bez nepořádku kolem. Nabízíme Vám mnoho různých motivů, které můžete použít. Najdete u nás jak samolepky pro děti, tak i pro dospívající a dospělé. U nás si vyberou všichni, bez ohledu na věk či zaměření. Samolepky na zeď jsou kvalitní, po nalepení vypadají, jako namalované.
Aplikace je jednoduchá. Samolepky na zeď jsou umístěné na přenosové fólii. Motivem položíte samolepku například na podlahu. Sejmete neprůhlednou fólii, vezmete samolepku a nalepíte ji na zeď i s  fólií. Potom nálepku pořádně uhladíte, aby byla rovnoměrně nalepená. Poté opatrně sundáte přenosovou fólii. A je to hotovo. Pokud by se vám někde utvořila bublinka, opatrně ji propíchněte špendlíkem a vzduch z bublinky vytlačte prsty ven.
Také by vás mohlo zajímat, jak je to s odstraněním samolepky ze zdi. Díky kvalitní vinylové fólii, je samolepku na zeď možné ze zdi odlepit bez poškození zdi.

Samolepky na zeď

2 komentáře: